Guacamole recept

31 december 2014 • Recepten • Views: 752

Guacamole volgens Scott Jureks recept is een fantastische bron van gezonde onverzadigde vetten die zig bevinden in avocado’s. Het is lekker op brood of met nachos (alleen de nachos zonder smaakstoffen). Je kan het ook op een tortilla smeren.

Wat heb je nodig?

2 rijpe avocado’s
sap van 2 kleine limoenen/citroenen
1 in vierkantjes gesneden tomaat
1 gehakt tandje knoflook
1 gehakte jalapeno paprika
10 gesnipperde steeltjes koriander
1 theelepel zeezout
Snijd de avocado’s door midden, haal de pulp eruit en plaats in een kom. Pers de sap uit de limoenen/citroenen en voeg de andere ingrediënten toe. Roer met de lepel, tot alles redelijk met elkaar verbonden is. Ik gebruik een staafmixer en dat lukt ook prima.
Eet smakelijk!

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Bitnami banner
Bitnami